Zrní design shop
Katalog | Autoři | Zprávy | Kontakt
Pytlík

ZRNÍ jen jako výdejní místo!


< >


1.únor 2021


. do Kamenná prodejna nyní slouží jen jako výdejní místo pro objednávky z e-shopu každé pondělí a úterý od 9.00 do 15.00 hodin. Objednávky z e-shopu odesíláme nepřetržitě.

PRODEJ V NOUZOVÉM STAVU Vzhledem k nařízení vlády ze dne 21.10.2020 funguje od 22.10.2020 naše prodejna pouze jako výdejní místo pro objednávky z e-shopu. Takže je nutné předem provést objednávku a až po potvrzení vyřízení objednávky je možné na prodejně zboží vyzvednout. Máme otevřeno každé pondělí a úterý od 9.00 do 15.00 hodin. Pokud Vám námi vyčleněný den nevyhovuje, tak nezoufejte. Naší snahou je zákazníkovi časově vyhovět a po uskutečnění objednávky se s námi telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu spojte. Společně nejdeme den i hodinu, která by obou stranám pro předání nejlépe vyhovovala.

V případě jakýchkoliv dotazů volejte na telefonní číslo +420 775 109 206 nebo kontaktujte e-mailem mame@zrni.eu. Děkujeme za pochopení a přejeme hodně zdraví.

Během vyzvednutí zboží prosíme o dodržování nařízených hygienických pravidel: Vstup pouze s rouškou, dezinfikujte si ruce při vstupu, dodržujte odstup alespoň 2m, do prodejny nevstupujte pokud jste nemocní(obsluha může takového zákazníka požádat o opuštění prodejny, vyvarujte se kontaktu s vystaveným zbožím




© 2010 Kulturní zařízení Valašského Meziříčí