Zrní design shop
Katalog | Autoři | Zprávy | Kontakt
Pytlík

BLEŠÍ TRH!!!


< >


19.září 2011


PŘIHLÁŠKY NA BLEŠÍ TRH JE MOŽNOST PODAT PRÁVĚ TEĎ!

Hurá na Blešák!

Přijďte si udělat hezké dopoledne a prodat své poklady ze skříní, sklepů a garáží nebo si vybrat něco z toho, co přinesli ostatní. Kdy a kde? Na zadním nádvoří zámku Žerotínů ve Valašském Meziříčí v SOBOTU 8. října 2011 od 9:00 do 13:00 hodin se totiž uskuteční Bleší trh pro místní i přespolní.

Prodávat lze: sklo, porcelán, obrazy, staré pohlednice, známky, nábytek, kuchyňské náčiní, fotoaparáty, příbory, gramofony, mince, karty, knihy, časopisy, uniformy, vánoční ozdoby, fotografie, gramofonové desky, CD.

Ale lze prodávat i dámské oblečení, doplňky nebo boty a tentokrát i věci, ze kterých už vaše děti vyrostly nebo si s nimi nehrají. Věci nové a nepoužívané např. knihy, nevhodné dárky, sportovní potřeby, hudební nástroje, stavebnice, kompletní sady her, apod.

Zveme všechny, kteří mají rádi Bleší trhy, které jsou rájem pro milovníky originálních i podivných předmětů, ale i návštěvníky, kteří si z Valašského Meziříčí chtějí odvézt suvenýr se zajímavou minulostí. Nenechte si ujít tuto společenskou událost a především zábavu! Přijďte se třeba jen podívat nebo udělejte doma pořádek a nabídněte vše, co už doma nepotřebujete.

Prodávat může kdokoliv, bez rozdílu věku. Kdo dřív přijde, ten bude mít lepší místo. Domluvte se proto s kamarády, abyste mohli mít místa vedle sebe a objednávejte. Kontakt: e-mail: galerie@agenturavia.eu, tel.: 775 702 880. Informace o podmínkách prodeje na www.agenturavia.eu.

O občerstvení se pro vás postará MISTER BOB´S KITCHEN A VINOPOLIS. Srdečně Vás zvou pořádající - občanské sdružení Galerie Sýpka a Rozvojová agentura Via o.p.s.

více informací:www,agenturavia.eu/ic/akce/blesi-trh/




© 2010 Kulturní zařízení Valašského Meziříčí